Mr & Mrs hääkakkukoriste

20,00  sis. 24% ALV

Mr & Mrs -kakkukoriste on ihana yksityiskohta hääkakkuun. Puinen kakkukoriste myös säilyy teille muistona tärkeästä hääpäivästä.

Koriste valmistetaan suomalaisesta, tarkkaan valikoidusta koivun ohutviiluvanerista. Koristeen leveys on 19cm ja korkeus n. 24,8cm tikulla. Ilman tikkua oleva osuus on korkeudeltaan 11,6cm.

Koriste saatavilla:

  • Valmisversio 20e
  • Omalla tekstillä 30e Oma teksti tulee olla yhden sanan mittainen, esimerkiksi ”Heikkilä” Huom! Omalla tekstillä ei saatavilla elokuun personoitavien tuotteiden tilaustauon aikana

Koriste on saatavilla myös omalla tekstillä (+10e). Tällöin oma teksti, esimerkiksi sukunimi, lisätään alle, kuten kolmannessa kuvassa. Koristeen mitat myös luonnollisesti ovat isommat tässä yksilöllisessä vaihtoehdossa.

Suosittelemme kietaisemaan kelmun kakun sisään menevään osaan, mutta koristeen tikkuosa kestää myös huuhtelun.

Kirjoita tähän oma tekstisi
Hinta
Lisävalinnat
Yhteishinta

Kuvaus

Näyttävä, luonnollinen ja yksilöllinen kakkukoriste valmistuu Pienellä PuuPajalla Riihimäellä. Mr & Mrs -kakkukoriste sopii täydellisesti säilyväksi koristeeksi hääkakkuun. Koriste on saatavilla myös omalla tekstillä (+10e). Tällöin oma teksti, esimerkiksi sukunimi, lisätään alle, kuten kolmannessa kuvassa.

Ohutviiluvaneri on luonnollinen, näyttävä materiaali ja samaan aikaan hyvin kevyt. Kaikki Pienen PuuPajan tuotteet valmistetaan kotimaisesta, uniikista ja laadukkaasta Kärköläläisen Koskisen ohutviiluvanerista. Vaneri on korkealaatuista suomalaista koivua, joka kasvaa vastuullisesti hoidetuissa metsissä. Raaka-aine on hankittu sertifioidusta lähteestä.

Pienen PuuPajan tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
Mitat 13,7 × 24,8 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

fiSuomi