Jälkeni taulu

20,16 

Ikuista lapsen jalan- tai kädenjälki tauluksi.

Pitäkää yhteinen taidehetki ja painakaa esimerkiksi sormiväreillä käden- tai jalanjälki valkoiselle paperille. Ottakaa teoksesta kuva kohtisuoraan paperiin nähden ja lähettäkää kuva osoitteeseen info@pienipuupaja.fi. Kirjoita kuvan yhteyteen tilaajan nimi tai verkkokauppatilauksen tilausnumero. Mikäli haluat korttiin tekstiä, laita tämäkin sähköpostin mukana. Teksti tulee etupuolelle kohtaan, jossa lukee esimerkkikuvassa ”Hyvää ensimmäistä isänpäivää”.

Huomaa: Mikäli haluat jalankuvat todellisessa koossa, ilmoita tekstikentässä myös jalan mitta pottuvarpaan kärjestä kantapäähän tai käden mitta sormen päästä kämmenen alareunaan.

Isompien lasten jalan- tai kädenjälki saattaa olla ahdas toteuttaa taulun kokoon, tällöin toteutetaan taulu hieman isompana.

ISÄNPÄIVÄTILAUKSET TI 9.11.2021 KLO 12 MENNESSÄ. PIENI PUUPAJA SUOSITTELEE NOPEISIIN TOIMITUKSIIN MATKAHUOLTOA.

Kirjoita tähän oma tekstisi
Hinta
Lisävalinnat
Yhteishinta

Kuvaus

Ohutviiluvaneri on luonnollinen, näyttävä materiaali ja samaan aikaan hyvin kestävä ja kevyt. Kaikki Pienen PuuPajan tuotteet valmistetaan kotimaisesta, uniikista ja laadukkaasta Kärköläläisen Koskisen ohutviiluvanerista. Vaneri on korkealaatuista suomalaista koivua, joka kasvaa vastuullisesti hoidetuissa metsissä.

Jälkeni-taulu on kooltaan 11,5cm x 16,5cm.

Veloitukseton toimitus yli 50e tilauksiin.

Hakusanat: Isänpäivä, jalanjälki, kädenjälki, personoitu taulu

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 11.5 × 16.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

fiSuomi